Kantinedrift

Gastro Catering AS tilbyr gjennom The LIVING KITCHEN personalrestauranter, kantiner og kaffebar til private og offentlige bedrifter.
Vi skreddersyr individuelle løsninger tilpasset den enkelte bedrifts krav til servicenivå og kvalitet.

SKREDDERSYDD DIN BEDRIFT
The Living Kitchen by Gastro Catering er et spesialutviklet konsept for kantiner. Konseptet representerer en sunn plattform basert på de beste råvarer og mat laget fra bunnen av. Løsningen kan skreddersys etter din bedriftsønsker, behov og muligheter. The Living Kitchen tilbyr komplett kantineløsning for bedriftsmarkedet i Oslo og Akershus. Vi er gode på kvalitet og konkurransedyktige på pris.

Dagens meny
Kylingrett
Restaurantoversikt
The LIVING KITCHEN logo

ÆRLIG OG REAL MAT LAGES AV EKTE KOKKER
Vi jobber hardt for å finne løsninger som passer deres bedrift. Kvalifisert personell med forståelse for god mat og service. Det er mange hensyn å følge iht. sikkerhet og mathygiene.

Vi ønsker at våre ansatte skal trives på jobb, slik at de yter bedre service og gir kunden den opplevelsen man fortjener!

 

RIKTIG KOSTHOLD GIR OVERSKUDD I HVERDAGEN
Ved å tilby mat laget fra bunnen på de beste råvarer, håper vi å gi våre kunder ny energi til kroppen og nytt liv til dagen! Vår oppfatning er at kropp og hjerne fortjener mat som inneholder gode og naturlige næringsstoffer. Å spise sunt og variert, kombinert med fysisk aktivitet er bra både for kropp og velvære. Det du spiser og drikker påvirker helsen din.

VISJON/MÅLSETNING

Service: Kort responstid, engasjerte, motiverte og dedikerte medarbeidere. Kreativitet på bestillinger.
Kvalitet: Gode råvarer, sunne retter, spennende smaker, vakkert visuelt og smake godt.
Effektivitet: Lite kø, rask betjening og enkel selvbetjening.
Pris: Konkurransedyktig
Referanser: Brede og gode referanser.
Bemanning: Motiverte og engasjerte medarbeider
Miljø: Miljø og klimarapportering på alle avdelinger

Noen av våre konsepter:

LOGO_KUNDER